Nieuwsbrieven

nieuwsbrief 14 2015-2016
Niet goed leesbaar? Bekijk de online versie
Nieuwsbrief Basisschool Oostenwind
datum: 23 februari 2020
Algemeen

Zomervakantie

Na een week met een geweldige voorstelling van de schoolverlaters, de afsluiting van het kernconcept 'kracht en GOLVEN'en een gezellige schoonmaakavond is het dan nu echt tijd om vakantie te vieren. Dank voor de samenwerking en  hulp in dit schooljaar. We wensen ieder goede weken en tijd om 'de accu' weer op te laden en tot 29 augustus bij de opening van het schoolplein en het open huis. (17.30-18.30 uur)

Unit 1

Welkom

Puck van der Vliet is gestart in unit 1 en heeft al een aantal keer meegespeeld. Een fijne tijd in unit 1 Puck!

Unit 2

Welkom
Uit unit 1 zijn deze week overgevlogen: Jelte de Weerd, Rianna van Rossum, Jordy Lubbers, Mingbo Lin, Tom Booijink en Robin van der Beek. Na de zomervakantie komt ook Eva Langenbach in unit 2. Welkom allemaal en een hele fijne tijd in unit 2.

Gym 2016-2017

De 2e en 3e jaars gaan op donderdagochtend en vrijdagochtend voor de gym naar de gymzaal van de Horizon. Denkt u aan stevige,passende gymschoenen?

Unit 3

Personeel

Afgelopen maandag viel Robin Klink voor de laatste keer dit schooljaar bij ons in. Volgend schooljaar gaat hij aan de slag op een basisschool in Wierden. Dank je wel voor je inzet Robin en succes volgend schooljaar!

Paulien Willemsen is volgend schooljaar geen aanspreekpunt meer voor unit 3. Ze verrricht ondersteunende werkzaamheden. Dit vanwege fysieke beperking aan haar voet.

Zwemmen 2016-2017

Om de week  gaan de 5e en 6e jaars volgend schooljaar zwemmen op maandagmiddag. Deze data worden t.z.t. op de kalender op de site gezet. Ook ontvangen deze leerlingen een brief met data na de zomervakantie.

Gym 2016-2017

Op woensdagochtend gaan de 4e en 5 jaars naar de gym en op vrijdagochtend de 4e jaars en de 6e jaars. De 6e jaars gymmen met unit 4.

 

 

Unit 4

Welkom

Max Kotteman start na de zomervakantie in unit 4. We hopen van harte dat hij zich snel thuis gaat voelen en we wensen hem een hele goede tijd op Oostenwind.

Gym 2016-2017

De gymlessen zijn op donderdag- en vrijdagochtend.

 

Overig nieuws

Kernconcepten werkgroep

Een enthousiaste groep ouders heeft achter de schermen gewerkt aan de voorbereiding voor het eerste kernconcept. Deze week gaat er per gezin een pakketje mee met informatie over de werkgroep en het eerste kernconcept. In dit pakketje vindt u ook een link voor een vragenlijst. Wilt u deze in de komende periode invullen?  U kunt de volgende link gebruiken: https://nl.surveymonkey.com/r/Oostenwind-kernconcepten .De werkgroep is per mail te bereiken: kc.oostenwind@mijnplein.nl.

In de brief staat een link over geschiedenistijdvakken, deze moet zijn www.entoen.nu.

Vaas of kruik

De kinderen gaan een Romeinse vaas maken na de zomervakantie. Wilt u vast op zoek gaan naar een vaas of kruik. Deze wordt beplakt/beschilderd.

 

Nieuws van de website

Naar alle nieuwsitems
Kalender: februari

Naar de volledige agenda

© 2020 Oostenwind Raalte | Alle rechten voorbehouden | Afmelden

Facebook Twitter