Nieuwsbrieven

nieuwsbrief 12 2016-2017
Niet goed leesbaar? Bekijk de online versie
Nieuwsbrief Basisschool Oostenwind
datum: 25 februari 2020
Algemeen

Laatste week en lustrum

Het programma van de laatste week nog even op een rijtje voor u.

Maandag waren er diverse activiteiten in het kader van het lustrum. De schoolverlaters werden even voor 14 uur uitgezwaaid. Een ijscokar en gekke harendag maakten het feest compleet.

Dinsdag gaan de schoolverlaters een dagje uit. Jody en Martine gaan mee.'s Avonds is er voor hen de afscheidsavond met ouders en team.

Woensdag gaan de kinderen van unit 1 en 2 naar speeltuin Blekkerhoek. Tussen de middag gaan ook de kinderen van unit 3 en 4 daar naar toe voor een broodje knakworst.

Om 18.00 uur gaan de deuren open voor het lustrumfeest. Het officiele deel start tegen 18.15 uur. Aansluitend worden in verschillende zalen beeldmaterialen getoond. Het getoonde werk in de documentairezaal en de vlogzaal is volledig door de kinderen gemaakt!

Donderdag is de grote opruim- en schoonmaakdag. Een emmer en doek en ouderhulp is welkom! om 13.30 uur is het overvliegmoment van unit 2 en unit 3.

Vrijdag is de eerste vakantiedag.

Vrijdag 1 september zien we een ieder graag terug tijdens het open huis van 17.30 - 18.30 uur.

Personeel

We nemen in de laatste week van dit schooljaar afscheid van Nick in het Veld en van de invallers Susan Freriks en Marjolein Leemhuis. We wensen hen heel veel succes op hun nieuwe werkplek en danken ze voor hun inzet en betrokkenheid voor Oostenwind. In de mailing heeft u de personeelsbezetting voor volgend schooljaar kunnen lezen.

Start schooljaar

Aan het begin van het nieuwe schooljaar ontvangt u de actuele unitlijsten, kalender en het jaarplan. Ook wordt een update van de schoolgids op de website geplaatst.

Ouderraad

Oostenwind kent  een actieve en betrokken ouderraad. Aan het eind van dit schooljaar nemen Sylvia Koolhof, Nadine Bonhof en Jolanda van Dijk afscheid. Deze drie ouders hebben met veel enthousiasme en inzet verschillende taken uitgevoerd. Menig uurtje hebben zij zich voor onze school ingezet. Schouders eronder en in korte tijd veel voor elkaar kunnen maken was kenmerkend voor deze dames. Dankjewel voor jullie bijdrage in de afgelopen jaren!

Hoofdluiscontrole

Iedere woensdag na een vakantie komt de werkgroep hoofdluis op school om alle kinderen van unit 1 t/m unit 4 te controleren. De afgelopen jaren heeft Jolanda van Dijk de coordinatie hiervan op zeer prettige wijze op zich genomen. Dank daarvoor! We hebben alle vertrouwen in haar opvolgster Jacquelien te Wierik.  De data van de controles staan ook op de site in de kalender.

Unit 1

Overvliegen

Jip Middendorp, Jermain Schrors en Krijn Verspui worden deze zomer 4 jaar en starten na de zomervakantie in unit 2.

Unit 2

Overvliegen

Dean Gerritsen, Hugo de Knoop, Max Booijink, Noor Kinds, Muhamed Jasarevic, Katinka Wetsteijn, Jennifer Schrors, Sill van den Burg en Djason Tiemessen vliegen over naar unit 3.  Succes in de volgende unit!

 

Unit 3

Overvliegen

Elise Haije, Silke Klein Woolthuis en Mara Koolhof starten na de vakantie in unit 4. Succes meiden in de laatste unit!

Unit 4

Naar het voortgezet!

Wat hebben we genoten van onze schoolverlaters. Een creatieve groep met veel goede ideeen en zorg voor elkaar. Ze zijn klaar voor de stap naar het VO. De komende week laten ze hun documentaire: "Oostenwind in beeld" zien. Hiervoor hebben zij de inhoud, de planning, het filmen en de bewerking helemaal zelf uitgevoerd. Heel knap gedaan! Marco Kotteman willen we hierbij danken voor alle tips en tools, die hij hen heeft aangereikt.

Ellen, Robbe, Ilja, Susan, Jordy, Renske, Nova, Dion en Daniel, we gaan jullie missen en wensen jullie veel succes na de vakantie op je volgende school in Raalte, Deventer of Zwolle. Jullie zijn er klaar voor!

Nieuw in unit 4

Thijs Harink start na de zomervakantie in unit 4. Hij komt 'overvliegen' van de Linderte. Een goede start en een hele fijne tijd in unit 4 Thijs!

 

Overig nieuws

Stoppelhaene

Tijdens de grote Stoppelhaeneoptocht  waait dit jaar een Oostenwind. Een groep kinderen heeft de afgelopen weken samen met ouders geknutseld en geplakt. De knutselbijeenkomsten waren geslaagd en gezellig. Een groot applaus voor jullie tijdens de optocht!

 

Nieuws van de website

Naar alle nieuwsitems
Kalender: februari

Naar de volledige agenda

© 2020 Oostenwind Raalte | Alle rechten voorbehouden | Afmelden

Facebook Twitter