Unit 2

In unit 2 spelen en werken kinderen van 4 t/m 7 jaar. In de unit zijn 2 basisgroepen.  Juf Marieke, juf Nathasja, juf Anniek en juf Sjanne werken in deze unit.


Dag in beeld

Welkom op de pagina van unit 2!

Een dag in unit 2 begint met buiten spelen op het plein. Daarna vervolgen we in de kring met de basisgroep, waar we met alle kinderen kijken wat er die dag op het programma staat.

Na de kring kiezen we  een startactiviteit. Dit kan het spelen van een rollenspel zijn, het bouwen in de bouwhoek, schilderen in het atelier, of bijvoorbeeld het  lezen, rekenen en schrijven voor de oudste kinderen van de unit.

Iedere week zijn er nieuwe dingen te ontdekken en te leren en staan uitdagende opdrachten en materialen klaar. We spelen en ontdekken met levensechte materialen, die in de wereld om ons heen ook worden gebruikt. Het  spelen en leren wordt zo voor ons betekenisvol. Tussendoor eten we een  boterham en spelen we buiten.

Bewegen kan in de spelzaal. Iedere dag is daar ruimte om te klimmen en te klauteren.

 

Aan het eind van de dag vertellen we in de basisgroep wat we die dag hebben geleerd en bespreken we wat we morgen gaan doen!


Nieuws


Facebook Twitter