Unit 1: 0 – 4 jaar

Unit 1 is bedoeld voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Binnen de unit maken we onderscheid tussen het kinderdagverblijf (voor 0 tot 4 jaar) en de peutergroep (2 tot 4 jaar). Het is een prettige plek waar kinderen ongestoord kunnen onderzoeken, ontdekken en ontspannen.

Het kinderdagverblijf is op maandag, dinsdag en donderdag open van 7.00 tot 19.00 uur. Op andere dagen kunnen we opvang regelen bij kinderdagverblijf De Rode Bank. Tegen vergoeding bieden we kinderen een ontbijt of een warme avondmaaltijd.
De peutergroep is open op maandag, dinsdag en donderdag van 8.30 uur tot 11.30 uur met mogelijke verlenging tot 14.00 uur.

De dagen in de unit kennen een vast ritme. Zo maken we de dag voorspelbaar. Dit geeft een gevoel van rust en veiligheid. Baby’s volgen zoveel mogelijk het ritme van thuis. Dreumesen sluiten – op hun slaapjes na – al wat meer aan op het ritme van de hele groep. Ook sommige peuters hebben nog een slaapje nodig; daar bieden we natuurlijk ruimte voor.

Net als in de units van de basisschool werken we hier met kernconcepten. In unit 1 zijn deze uiteraard afgestemd op de ontwikkeling en behoeften van de allerkleinsten.

Tarieven